Klaar voor gemak?

Ontdek payrolling, salarisadministratie en personeel onder één dak.

Ruim 15 jaar ervaring in diverse sectoren

Sinds 2008 ondersteunt Elfra ondernemers in uiteenlopende sectoren bij het vinden, contracteren en correct uitbetalen van personeel. Altijd in een vorm die past bij jouw manier van ondernemen.

 • Mocca, Venlo

  Elfra heeft al mijn zorgen en werkzaamheden op het gebied van personeelszaken overgenomen. Zo kan ik mij volledig focussen op het runnen van mijn zaak.

  - Tom van der Velden

 • Biologische tuinderij Peeters-Mertens, Neer

  Elfra ontzorgt ons op allerlei gebieden en daar zijn we zeer tevreden over. Hebben we een vraag? Dan wordt er altijd snel en correct geantwoord.

  - Ellen Mertens

 • Manders Aardbeien BV, Maasbree

  Het team van Elfra ondersteunt ons op een prettige en persoonlijke manier. Elfra is flexibel en denkt altijd met ons mee.

  - Jeanine Willekens

 • P.R. Peeters, Helden

  Elfra is duidelijk, professioneel en goed. Er zijn korte lijnen en alles is goed geregeld waardoor ik meer tijd overhoud voor mijn bedrijf.

  Piet Peeters

 • Gommans Flowers, Panningen

  Onze samenwerking met Elfra is flexibel en overzichtelijk. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van dienstverlening en de snelle reacties.

  - Nick Gommans

Personeel in agro en food

Ben je ondernemer in de agro en food sector? Elfra werkt intensief samen met KAPE Arbeidsbemiddeling, specialist in personeel in de agrarische sector. Extra mensen nodig in jouw bedrijf? Wij hebben ze voor je!

Salarisadministratie volledig verzorgd

Je volledige salarisadministratie uitbesteden? Dit bieden we aan onder de naam Time. Hetzelfde team en dezelfde service, in nét een ander jasje.

Veelgestelde vragen

Ik wil overstappen. Wat kost dat?

Open/Sluit

Stap je over van een ander payroll- aanbieder of salarisadministrateur? Overstappen naar Elfra is gratis.

Hoe meld ik een nieuwe medewerker aan?

Open/Sluit

Ben je een nieuwe klant van Elfra? Stuur ons dan eerst je KVK-gegevens en contactgegevens. Als deze bekend zijn bij Elfra kun je een nieuwe medewerker aanmelden. Vul hiervoor het aanmeldformulier in en stuur het ingevulde formulier terug als bijlage in een e-mail naar info@elfra.nl. Ben je al klant van Elfra? Dan hebben we alleen de gegevens van de nieuwe werknemer(s) nodig. Vul het aanmeldformulier in en stuur het ingevulde formulier terug als bijlage in een e-mail naar info@elfra.nl.

Heeft mijn werknemer recht op zorgtoeslag?

Open/Sluit

Heeft jouw werknemer een zorgverzekering bij HollandZorg via Elfra? Dan wordt na afloop van het jaar automatisch aan de Belastingdienst doorgegeven welke perioden van het jaar de werknemer verzekerd is geweest. Op basis hiervan beoordeelt de Belastingdienst of de werknemer recht heeft op zorgtoeslag.

Hoe is het pensioen van mijn medewerkers geregeld?

Open/Sluit

Je werknemers bouwen vanaf hun 18e levensjaar pensioen op via het StiPP- pensioenfonds.

Ik kan niet meer inloggen bij Werknemerloket. Wat moet ik doen?

Open/Sluit

Ga naar Werknemerloket en klik op gebruikersnaam vergeten of wachtwoord vergeten. Kom je er niet uit? Stuur een e-mail naar info@elfra.nl en geef aan dat je je inloggegevens kwijt bent. Wij sturen je een e-mail met een link om je gegevens opnieuw in te stellen.

Kan Elfra de zorgverzekering voor werknemers verzorgen?

Open/Sluit

Jazeker, dat kan. Elfra kan jouw werknemer verzekeren bij HollandZorg. De werknemer betaalt hiervoor een premie van €5,14 per dag. Elfra houdt dit bedrag in op het salaris van de werknemer.

Mijn medewerker heeft een vraag over zijn of haar loonstrook of jaaropgave.

Open/Sluit

Graag verwijzen we je naar deze handleiding.

Mijn medewerker wil zijn of haar loonheffingskorting veranderen. Wat moet ik doen?

Open/Sluit

Laat de medewerker het Model opgaaf gegevens voor de loonheffingen van de Belastingdienst invullen. Stuur het ingevulde formulier terug als bijlage in een e-mail naar info@elfra.nl. Wij regelen de rest!

Waar kan mijn medewerker zijn of haar loonstrook vinden?

Open/Sluit

Je werknemer bekijkt zijn of haar loonstroken via Werknemerloket. Ze kunnen hiervoor inloggen met hun persoonlijke inloggegevens. Stap voor stap instructies voor de werknemer zijn te vinden in het antwoord op de vraag ‘Waar vind ik mijn loonstrook?’ bij de veelgestelde vragen voor werknemers.

Waar kan mijn werknemer zijn jaaropgave vinden?

Open/Sluit

Je werknemer bekijkt zijn of haar jaaropgave via Werknemerloket. Ze kunnen hiervoor inloggen met hun persoonlijke inloggegevens. Stap voor stap instructies voor de werknemer zijn te vinden in het antwoord op de vraag ‘Waar vind ik mijn jaaropgave?’ bij de veelgestelde vragen voor werknemers.

Wat gebeurt er als mijn medewerker ziek wordt?

Open/Sluit

Meld je medewerker ziek bij Elfra. Dit kan via een e-mail naar info@elfra.nl of bel naar 077 374 42 69. Elfra is bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wat kost payrolling via Elfra?

Open/Sluit

Hoe meer medewerkers op onze payroll, hoe minder je betaalt. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.