Techniek

Wij regelen jouw personeelszaken zodat jij het kunt maken.

Jij maakt het, wij regelen de rest

Als ondernemer in de technische sector ligt jouw hart bij creëren. Jij bedenkt iets, ontwerpt het, maakt het en zorgt zo voor een brede glimlach op het gezicht van jouw klant.

Diezelfde glimlach ziet Elfra ook graag op jouw gezicht verschijnen. Daarom ondersteunen we jou bij jouw personeelszaken. We nemen je werk en risico’s uit handen waardoor je volledig kunt doen waar je het beste in bent: maken!

Wat kunnen we voor je doen?

Elfra ondersteunt ondernemers in de maakindustrie met payrolling en salarisadministratie.

 • Manders Aardbeien BV, Maasbree

  Het team van Elfra ondersteunt ons op een prettige en persoonlijke manier. Elfra is flexibel en denkt altijd met ons mee.

  - Jeanine Willekens

 • Mocca, Venlo

  Elfra heeft al mijn zorgen en werkzaamheden op het gebied van personeelszaken overgenomen. Zo kan ik mij volledig focussen op het runnen van mijn zaak.

  - Tom van der Velden

 • Biologische tuinderij Peeters-Mertens, Neer

  Elfra ontzorgt ons op allerlei gebieden en daar zijn we zeer tevreden over. Hebben we een vraag? Dan wordt er altijd snel en correct geantwoord.

  - Ellen Mertens

 • Gommans Flowers, Panningen

  Onze samenwerking met Elfra is flexibel en overzichtelijk. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van dienstverlening en de snelle reacties.

  - Nick Gommans

 • P.R. Peeters, Helden

  Elfra is duidelijk, professioneel en goed. Er zijn korte lijnen en alles is goed geregeld waardoor ik meer tijd overhoud voor mijn bedrijf.

  Piet Peeters