Transport & logistiek

Met een goed gevoel onderweg dankzij de dienstverlening van Elfra.

Van A naar B zonder zorgen

Als ondernemer in de logistieke sector weet jij alles van plannen en bevoorraden. Van wetten en regels over import en export. Van hoe belangrijk het is om vlekkeloos van A naar B te komen.

Zoals jij expert bent in onderweg zijn, is Elfra expert op het gebied van personeel. Wij ondersteunen jou daarom bij jouw personeelszaken, zodat jij nóg soepeler onderneemt.

Wat kunnen we voor je doen?

Elfra ondersteunt ondernemers in de logistieke sector met payrolling en salarisadministratie.

 • Manders Aardbeien BV, Maasbree

  Het team van Elfra ondersteunt ons op een prettige en persoonlijke manier. Elfra is flexibel en denkt altijd met ons mee.

  - Jeanine Willekens

 • Mocca, Venlo

  Elfra heeft al mijn zorgen en werkzaamheden op het gebied van personeelszaken overgenomen. Zo kan ik mij volledig focussen op het runnen van mijn zaak.

  - Tom van der Velden

 • Biologische tuinderij Peeters-Mertens, Neer

  Elfra ontzorgt ons op allerlei gebieden en daar zijn we zeer tevreden over. Hebben we een vraag? Dan wordt er altijd snel en correct geantwoord.

  - Ellen Mertens

 • Gommans Flowers, Panningen

  Onze samenwerking met Elfra is flexibel en overzichtelijk. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van dienstverlening en de snelle reacties.

  - Nick Gommans

 • P.R. Peeters, Helden

  Elfra is duidelijk, professioneel en goed. Er zijn korte lijnen en alles is goed geregeld waardoor ik meer tijd overhoud voor mijn bedrijf.

  Piet Peeters