Over KAPE Arbeidsbemiddeling

Prettige én wettig werken met Oost- Europese uitzendkrachten.

Over KAPE Arbeidsbemiddeling

KAPE Arbeidsbemiddeling is het bedrijf van agrarische ondernemers Angel Kabakchiev en Piet Peeters. Angel en Piet werken al bijna twintig jaar samen en hebben zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het werven en organiseren van Oost-Europese uitzendkrachten voor de Nederlandse agro en food sector. In deze samenwerking verzorgt Elfra het contracteren en correct uitbetalen van personeel.

Goed geregeld = met een goed gevoel aan het werk

De samenwerking tussen KAPE en Elfra zorgt ervoor dat alles wat komt kijken bij het werken met buitenlandse uitzendkrachten, goed geregeld is. Denk aan gemeentelijke administratie, huisvesting, vervoer, verzekering en uitbetaling. KAPE en Elfra zorgen samen voor een snel, persoonlijke en vertrouwde organisatie. Dit neemt zorgen weg bij werkgever én werknemer en leidt tot een prettige, productieve werksfeer. Kortom: een win-winsituatie voor alle partijen!

Wat zeggen onze werknemers?

“Het bevalt goed om via KAPE en Elfra te werken. Ik word begeleid en kan in mijn eigen taal
terecht bij Angel als ik vragen heb. Verder is de sfeer op het werk prettig en zijn huisvesting en vervoer naar het werk goed geregeld.”

– Penka Angelova uit Bulgarije

“Via KAPE en Elfra krijg ik afwisselend werk dat altijd goed wordt betaald. Ik vind het fijn om op deze manier te werken want alles is goed geregeld. Van BSN tot huisvesting en van IBAN tot contactpersoon in mijn eigen
taal. En niet te vergeten de prettige werksfeer!”

– Yavor Demirov uit Bulgarije