Aan de slag via Elfra

Op zoek naar een baan? Of werk je al via Elfra? Lees hier wat voor werknemers belangrijk is om te weten.

Wat wij voor je doen

Sta je op de payroll van Elfra? Dan zijn wij op papier je werkgever. Afspraken over je taken maak je met je leidinggevende op de werkvloer. Heb je een vraag over je salaris, arbeidsovereenkomst, ziekte of pensioen? Dan staat Elfra voor je klaar!

Voordelen van werken via Elfra

Payrolling is iets anders dan werken in dienst van het bedrijf waar je werkt. De voordelen:

Personeelszaken geregeld door professionals
Je krijgt altijd op tijd uitbetaald
Direct toegang tot je salarisadministratie

Veelgestelde vragen

Ik kan niet meer inloggen bij Werknemerloket. Wat moet ik doen?

Open/Sluit

Ga naar Werknemerloket en klik op gebruikersnaam vergeten of wachtwoord vergeten. Kom je er niet uit? Stuur een e-mail naar info@elfra.nl en geef aan dat je je inloggegevens kwijt bent. Wij sturen je een e-mail met een link om je gegevens opnieuw in te stellen.

Ik heb een vraag over mijn loonstrook of jaaropgave. Wat moet ik doen?

Open/Sluit

Graag verwijzen we je naar deze handleiding.

Ik wil mijn loonheffingskorting veranderen. Wat moet ik doen?

Open/Sluit

Vul het Model opgaaf gegevens voor de loonheffingen van de Belastingdienst in. Stuur het ingevulde formulier terug als bijlage in een e-mail naar info@elfra.nl. Wij regelen de rest!

Waar vind ik mijn jaaropgave?

Open/Sluit

Staat je jaaropgave voor je klaar? Dan ontvang je hierover een e-mail van Werknemerloket. Log in en je komt terecht op het startscherm. Onderaan (naast je laatste loonstrook) vind je jouw jaaropgave. Klik op het icoontje om de jaaropgave te bekijken of te downloaden. Wil je oudere jaaropgaves bekijken? Klik via het startscherm op ‘Meer jaaropgaven’ of ga via het menu naar ‘Dienstverband’ -> ‘Salarisdocumenten’. Hier vind je al je jaaropgaven die bekend zijn in jouw Werknemerloket.

Waar vind ik mijn loonstrook?

Open/Sluit

Log in via Werknemerloket. Je komt terecht op het startscherm. Onderaan zie je je laatste loonstrook staan. Klik op het icoontje
om de loonstrook te bekijken of te downloaden. Wil je oudere loonstroken bekijken? Klik via het startscherm op ‘Meer loonstroken’ of ga via het menu naar ‘Dienstverband’ -> ‘Salarisdocumenten’. Hier vind je al je loonstroken die bekend zijn in jouw Werknemerloket.

Wanneer krijg ik mijn salaris?

Open/Sluit

Dit hangt af van of je per week, per 4 weken of per maand betaald krijgt. Welke afspraak voor jou geldt is afhankelijk van wat er is afgesproken met je leidinggevende. Bekijk hier de kalender.

Wat moet ik doen als ik ziek ben?

Open/Sluit

Meld je ziek bij je leidinggevende op de manier die je hebt afgesproken met je leidinggevende. Daarna meld je je ziek bij Elfra. Dit kan via een e-mail naar info@elfra.nl of bel naar 077 374 42 69. Elfra is bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.

Hoe moet ik de gewerkte uren aanleveren?

Open/Sluit

Vul het urenregistratieformulier voor werkgevers in. Stuur het ingevulde formulier terug als bijlage in een e-mail naar info@elfra.nl.