Agro & food

Een groot deel van onze klanten onderneemt in de agro en food sector. Sluit je aan?

Altijd de juiste handjes uit de mouwen

Als ondernemer in de agrarische sector ben je altijd in beweging. Hoogseizoen? Dan is het alle hens aan dek. Slechte weersomstandigheden? Of krijg je te maken met een ziekte of plaag? Aan jou de taak om dit goed op te vangen.

Bij Elfra begrijpen we wat dit betekent voor jouw mensen. Daarom zorgen we ervoor dat je kunt pieken als het kan en zo min mogelijk risico loopt bij tegenslagen.

Wat kunnen we voor je doen?

Elfra ondersteunt ondernemers in de agro en food sector met payrolling, personeel en salarisadministratie.

Uitzendkrachten via Elfra

Snel, betaalbaar en verantwoord opschalen? Elfra werkt al jarenlang samen met KAPE Arbeidsbemiddeling, experts op het gebied van werknemers uit Oost- Europa.

Met een groot en betrouwbaar netwerk in Bulgarije zorgt Elfra er samen met KAPE voor dat je op een prettige én wettige manier aan de slag kunt met uitzendkrachten uit het buitenland.

“Het bevalt goed om via KAPE en Elfra te werken. Ik word begeleid en kan in mijn eigen taal terecht bij Angel als ik vragen heb. Verder is de sfeer op het werk prettig en zijn huisvesting en vervoer naar het werk goed geregeld.”

– Penka Angelova uit Bulgarije

 • Manders Aardbeien BV, Maasbree

  Het team van Elfra ondersteunt ons op een prettige en persoonlijke manier. Elfra is flexibel en denkt altijd met ons mee.

  - Jeanine Willekens

 • Mocca, Venlo

  Elfra heeft al mijn zorgen en werkzaamheden op het gebied van personeelszaken overgenomen. Zo kan ik mij volledig focussen op het runnen van mijn zaak.

  - Tom van der Velden

 • Biologische tuinderij Peeters-Mertens, Neer

  Elfra ontzorgt ons op allerlei gebieden en daar zijn we zeer tevreden over. Hebben we een vraag? Dan wordt er altijd snel en correct geantwoord.

  - Ellen Mertens

 • Quotes en ervaringen van onze klanten

  Onze samenwerking met Elfra is flexibel en overzichtelijk. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van dienstverlening en de snelle reacties.

  - Nick Gommans

 • P.R. Peeters, Helden

  Elfra is duidelijk, professioneel en goed. Er zijn korte lijnen en alles is goed geregeld waardoor ik meer tijd overhoud voor mijn bedrijf.

  Piet Peeters