Mijn Elfra

Werkgever of werknemer? Klik op onderstaande links en je bent direct op de juiste plek.

Ben je werkgever?

Gegevens nieuwe werknemer aanleveren

Lever hier de gegevens van je nieuwe medewerker(s) aan.

Ben je werknemer?

Mijn werknemersloket

Bekijk hier je loonstroken, jaaropgaves en meer.

Veelgestelde vragen

Waar vind ik mijn jaaropgave?

Open/Sluit

Staat je jaaropgave voor je klaar? Dan ontvang je hierover een e-mail van Werknemerloket. Log in en je komt terecht op het startscherm. Onderaan (naast je laatste loonstrook) vind je jouw jaaropgave. Klik op het icoontje om de jaaropgave te bekijken of te downloaden. Wil je oudere jaaropgaves bekijken? Klik via het startscherm op ‘Meer jaaropgaven’ of ga via het menu naar ‘Dienstverband’ -> ‘Salarisdocumenten’. Hier vind je al je jaaropgaven die bekend zijn in jouw Werknemerloket.

Waar vind ik mijn loonstrook?

Open/Sluit

Log in via Werknemerloket. Je komt terecht op het startscherm. Onderaan zie je je laatste loonstrook staan. Klik op het icoontje
om de loonstrook te bekijken of te downloaden. Wil je oudere loonstroken bekijken? Klik via het startscherm op ‘Meer loonstroken’ of ga via het menu naar ‘Dienstverband’ -> ‘Salarisdocumenten’. Hier vind je al je loonstroken die bekend zijn in jouw Werknemerloket.

Wanneer krijg ik mijn salaris?

Open/Sluit

Dit hangt af van of je per week, per 4 weken of per maand betaald krijgt. Welke afspraak voor jou geldt is afhankelijk van wat er is afgesproken met je leidinggevende. Bekijk hier de kalender.

Ik krijg betaald per 4 weken. Hoe lopen de 4-wekenperioden?

Open/Sluit

Bekijk deze kalender om te zien hoe de 4-wekenperioden lopen.