Horeca

Zorgeloos focussen op de beleving van je gasten.

Gelukkige gasten dankzij
gelukkige medewerkers

Als horecaondernemer weet je dat jouw medewerkers het visitekaartje zijn van jouw zaak. De perfecte beleving voor jouw gasten staat of valt met goede service.

Bij Elfra snappen we dat je niets liever wilt dan gelukkig personeel. Wij ontzorgen je daarom volledig in het aannemen en uitbetalen van jouw ‘horeca-tijgers’.

Wat kunnen we voor je doen?

Elfra ondersteunt horecaondernemers met payrolling en salarisadministratie. Op zoek naar personeel? Plaats je vacature via Elfra en wij helpen je met het vinden van de juiste mensen.

 

Elfra heeft al mijn zorgen en werkzaamheden op het gebied van personeelszaken overgenomen. Zo kan ik mij volledig focussen op het runnen van mijn zaak.

– Tom van der Velden, Mocca Venlo

 

 • Manders Aardbeien BV, Maasbree

  Het team van Elfra ondersteunt ons op een prettige en persoonlijke manier. Elfra is flexibel en denkt altijd met ons mee.

  - Jeanine Willekens

 • Mocca, Venlo

  Elfra heeft al mijn zorgen en werkzaamheden op het gebied van personeelszaken overgenomen. Zo kan ik mij volledig focussen op het runnen van mijn zaak.

  - Tom van der Velden

 • Biologische tuinderij Peeters-Mertens, Neer

  Elfra ontzorgt ons op allerlei gebieden en daar zijn we zeer tevreden over. Hebben we een vraag? Dan wordt er altijd snel en correct geantwoord.

  - Ellen Mertens

 • Quotes en ervaringen van onze klanten

  Onze samenwerking met Elfra is flexibel en overzichtelijk. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van dienstverlening en de snelle reacties.

  - Nick Gommans

 • P.R. Peeters, Helden

  Elfra is duidelijk, professioneel en goed. Er zijn korte lijnen en alles is goed geregeld waardoor ik meer tijd overhoud voor mijn bedrijf.

  Piet Peeters